Mediswork
"Sanatatea pacientilor nostri este prioritara."
Telefon programariTelefon programari:
0244 520 270
Program: L - V; 0800 - 1600.

      Firma Medis Work asigura urmatoarele servicii:

  • Consultatii de medicina muncii
  • Examene de specialitate
  • Explorari functionale
  • Testari psihologice
  • Examene de laborator
  • Cursuri de prim ajutor
  • Examene medicale facultative

      Medicina muncii este o disciplina medicala care studiaza relatia fiziologica si relatia patologica dintre organismul uman si munca, in vederea recomandarii masurilor care sa permita desfasurarea activitatii profesionale in conditii fiziologice si igienice pentru mentinerea capacitatii de munca la un nivel ridicat si pentru prevenirea bolilor profesionale, a bolilor legate de profesie, a accidentelor de munca, precum si pentru promovarea sanatatii si eficientei angajatilor la locul de munca.

      Serviciile medicale oferite de centrul nostru medical, lucreaza pentru binele si siguranta salariatilor dumneavostra, ceea ce duce la cresterea productivitatii firmei pe care o conduceti.

      Numai Medis Work, prin profesionalismul personalului medical, va poate ajuta ca in fata controalelor tematice efectuate de ITM sa aveti toate documentele medicale de care aveti nevoie. Fisa de aptitudine se elibereaza exclusiv de catre medicul specialist de medicina muncii cu ocazia examenului medical la angajare sau la controlul medical periodic. Aceasta este documentul medical care atesta faptul ca angajatorul si-a indeplinit obligatiile legale de supraveghere a starii de sanatate a angajatilor conform Legii nr. 319/2006 si Codului Muncii. Examenele medicale de medicina muncii se efectueaza de catre medicul de medicina muncii in baza solicitarii si a fisei de expunere la riscuri profesionale completate, semnate si stampilate de angajator. Examenul medical la angajare se efectueaza cel mai tarziu cu o zi inaintea incheierii contractului de munca, iar controlul medical periodic o data pe an. Exceptie de la acest interval fac anumite profesii conform legislatiei dupa care lucreaza medicul de medicina muncii.

Centrul Medical de Medicina Muncii Medis Work: "Sanatatea pacientilor nostri este prioritara."
Webmaster  webmaster Synteq Solutions