Despre noi

Home  /  Despre noi

Clinica MEDIS WORK a aparut ca un  concept original pentru medicina prahoveana, abordand in premiera in anul 2000, consultatiile pentru firmele interesate intr-un mod  complet nou .


Prin combinarea si intergarea  consultatiei medicale  cu:  investigatii paraclinice ,  evaluarea locului de munca ,  deplasarea  echipelor  de medici in teren la sediile firmelor si esential prin  calitatea actului medical, a fost suficient sa fim printre primele firme medicale  care prestau servicii pentru binele si siguranta, atat a angajatului cat si a angajatorului.


 Fata de succesul acestui mod de a face medicina muncii, ne-am vazut  obligati sa raspundem cu PASIUNE, SERIOZITATE si  CORECTITUDINE  astfel incat,  dupa aproape 20 de ani de activitate, suntem cotati in primul esalon al firmelor de medicina muncii.

Pentru a veni in sprijinul firmelor partenere, am extins portofoliul activitatilor medicale, la acelasi nivel de performanta cum ne-am invatat partenerii, prin adaugarea de specialitati noi si  investigatii de laborator de inalta precizie.


Pentru a dovedi inca o data ca suntem primii si pentru ca vrem sa ramanem acolo,  ne-am luat toate acreditarile existente la nivel de top in ROMANIA, adaugand astfel un plus de CALITATE si INCREDERE serviciilor oferite.

Certificate Medis Work Ploiesti

Telefon Programari - Medis Work Medicina Muncii Ploiesti: 0244.520.270