Nature

Clinica medicală MedisWork - Performanță Calitate Promptitudine

Cu accent pe calitate și inovație, integrate într-un concept revoluționar, oferim consultanță medicală, investigații paraclinice de precizie, evaluare a locurilor de muncă și deplasarea echipelor noastre de medici la sediile firmelor.

Din pasiune pentru sănătatea dumneavoastră, extindem gama de servicii la standarde înalte, inclusiv medicina de familie, fise medicale auto, fise port arma, explorări funcționale, cursuri de prim ajutor și evaluări psihologice. Cu un portofoliu diversificat și acreditări de vârf, garantăm calitate și încredere în fiecare aspect al serviciilor noastre.

LABORATOR

Laboratorul de analize medicale MEDIS WORK PLOIESTI oferă o gamă complexă de servicii specializate de laborator, cu scopul satisfacerii celor mai variate și exigente solicitări din partea pacienților noștri.


FIȘĂ MEDICALĂ AUTO

Fișa Medicală Permis Auto poate fi obținuta rapid la Clinica Medicală MEDIS WORK, unitate sanitară autorizată de către Direcția de Sănătate Publică Prahova și Poliția Română.
MEDICINA MUNCII

Specialitatea de Medicina Muncii din cadrul Clinicii MEDIS WORK oferă servicii care se concentrează pe promovarea sănătății și a stării de bine la locul de muncă, prevenire și consiliere.EVALUĂRI PSIHOLOGICE

CLINICA MEICALA MEDIS WORK asigură prin psihologi bine pregătiți și acreditați de Colegiul Psihologilor mai multe tipuri de evaluări psihologiceFIȘĂ PORT ARMA

Fișa Medicală Permis Port Armă poate fi obținută rapid la Clinica Medicală MEDIS WORK, unitate sanitara autorizată de către Direcția de Sănătate Publică Prahova și Poliția Română.
MEDICINA DE FAMILIE

Are rolul de a supraveghea și menține starea de sănătate, de a depista o boală cronică în fazele inițiale, de a preveni și de a trata complicațiile unei afecțiuniEXPLORARI FUNCȚIONALE

PFV sau spirometria, AUDIOMETRIA, EKG, VIZIOTEST
CURSURI DE PRIM AJUTOR

Instruirea salariaților privind acordarea primului ajutor pe manechin tip W45117 în mărime naturală, cu căi respiratorii detașabile și cu organe interne realizate realist.

PROMOȚII

Pachete promoționale